MECSKE ZOO

2024.03.12

Változnak az idők, és változik vele az állatkertünk is. Elképesztő út áll mögöttünk, ami rázósan, nehezen kezdődött és most már mondhatjuk, hogy sok kalandban bővelkedett.
De ez az év a VÁLTOZÁS éve!Éppen ezért vagyunk különösen izgatottak, hogy hírül adhatjuk Nektek, az idei szezont új névvel kezdjük meg! A RepZOOtic elnevezés Belgiumból érkezett velünk, és ezzel vette kezdetét magyarországi kalandunk, de mostanra már nem csak egy állatkert vagy egy állatok számára fenntartott menedékhely vagyunk, egy gyönyörű falu és egy közösség részévé is váltunk.

 
Az évek során munkamódszereink is sokat alakultak, fejlődtek és az elkövetkezendő hónapok is tartogatnak még változásokat. Ez az oka annak, hogy az alábbi névvel folytatjuk utunkat: 
     MECSKE ZOO !

Reméljük, hamarosan újra találkozunk Veletek és csatlakoztok hozzánk, hogy együtt ünnepeljük ezt az átalakulást! Köszönjük mindenkinek a végtelen, kifogyhatatlan támogatást! A támogatást, amit a RepZOOtichoz nyújtottatok és azt is, amit most a MECSKE ZOO-hoz kapunk Tőletek!
Tegyük együtt igazán izgalmassá és fontossá ezt az évet!