ADOMÁNYOZOO

Kategóriák

Olyan projektet keresel, amelyet támogatnál bármilyen ellenszolgáltatás nélkül? Szeretnél segíteni abban, hogy minden lakónknak biztosítsuk a szükséges ellátást?

Ne keress tovább! A fenti gomb megnyomásával egy Általad kiválasztott összeggel támogathatsz minket.


Szívesebben látnál valamit cserébe a támogatásodért?

Tekintsd meg szponzorációs programunkat!

Ha segítenél nekünk, gondolj arra, hogy nem csupán az anyagi segítség a segítség. Bármikor hasznos lehet számunkra az élelmiszer, az építőanyag és bármilyen egyéb apróság. Ha adománnyal támogatnál minket, előtte kérjük:

  • Ellenőrizd az alábbi listában, hogy tudjuk-e hasznosítani azt, amire gondoltál. Nem szerepel a listán? Ez esetben kérjük először lépj velünk kapcsolatba.
  • Ha az állatok számára szeretnél élelmiszert adományozni, először győződj meg arról, hogy biztosan nem kezelték azt növényvédő- és permetszerekkel.
  • Vedd figyelembe, hogy minden adomány alapvetően a teljes Állatkertnek szól. Természetes, hogy vannak kedvenceink, de nem minden esetben garantálható, hogy az adomány teljes egészében egy állathoz kerül, igyekszünk ezeket minden esetben úgy felhasználni, ahogy a legnagyobb szükség van rá.

Amit mindig szívesen fogadunk: 


Amire jelenleg nagy szükségünk van:

Most éppen a Farm Udvar területére keresünk 2-3 darab fa piknik asztalt. Van elérhető (új vagy használt) asztalod vagy esetleg tudsz nekünk kedvezményt biztosítani ezek megvásárlásához?

Ha igen, akkor kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, az info@mecskezoo.hu email címen.

Minden ilyen jellegű céges adományt támogatói táblákkal és ajándék belépőjegyekkel köszönünk meg.