ZOO TÁBOR

Az idei évben először a Mecske Zoo is csatlakozik a népszerű hagyományhoz és elindítja Zoo Táborát.

Szeretnél játszva tanulni, közelebb kerülni az állatokhoz, a természetben tölteni a napjaidat és még az angol tudásodat is fejleszteni?

Zoo Táborunkban arra helyezzük a hangsúlyt, hogy a gyerekek szórakoztató módon, családias környezetben ismerkedhessenek meg lakóinkkal. A tábor célja amellett, hogy a gyermekek tartalmasan és önfeledten töltsék ezt az egy hetet, hogy segítsen környezettudatossággal kapcsolatos ismereteik gyarapításában, illetve az állatvilág és a természet ismeretével és szeretetével kapcsolatos edukációban is részesüljenek. Állatkertünkben váltott turnusokban vannak jelen olyan, a szakmai gyakorlatukat nálunk töltő külföldi diákok, akik valamilyen az állatokhoz kapcsolódó területen végzik tanulmányaikat, így az ő részvételükkel zajló foglalkozások ideje alatt a táborozó gyermekek angol tudása is gazdagodhat.

Zoo Táborunk napközi tábor, minden nap 7.00 és 15.00 között nyújt tartalmas elfoglaltságot a résztvevő gyermekek számára, két tematikusan szervezett turnusban. A tábornapokon a gyerekek bekapcsolódhatnak a gondozók munkájába, játékos ismeretterjesztő foglalkozásokon és kézműves programokban vesznek részt.

A tábor időtartama alatt minden nap reggelit és ebédet biztosítunk a gyermekek számára.

A táborban 10-16 éves gyerekeket fogadunk, a jelentkezés regisztrációhoz kötött.

TURNUSAINK:

  • 07.15 – 07.19. A kígyók hete (július 16.-a a Kígyók Világnapja, így ez a hét tematikusan elsősorban kígyók körül forog)

  • 08.12. – 08.16. A farkasok hete (augusztus 13.-a a Farkasok Világnapja, így ez a hét tematikusan elsősorban a farkasok körül forog)

ÁRAK:

A tábor díja: 35.000 Ft, amelyből 1 testvér esetén 5%, 2 testvér esetén pedig 10% testvérkedvezményt biztosítunk.

A tábor díja egy összegben, a tábor megkezdése előtt egy héttel készpénzben vagy bankkártyával, illetve Szép Kártyával is fizethető személyesen az Állatkert pénztárában, illetve banki átutalással (ebben az esetben Szép Kártyát sajnos nem tudunk elfogadni) a jelentkezéskor megadott számlaszámon.


Gyere és táborozz velünk!