KÖSZÖNJÜK A KÖRBER-NEK A SEGÍTSÉGET AFRIKAI PETYMEGEINK KÜLSŐ KIFUTÓJÁNAK MEGÉPÍTÉSÉHEZ!


SZPONZORÁCIÓS PROGRAM

Cégvezetőként elkötelezett a társadalmi problémák, az értékteremtés, a környezeti értékek védelme iránt? Szívesen támogat jó ügyeket, indít zöld kampányokat, köteleződik el jó ügyek mellett?

A Mecske Zoo egész évben szívesen fogad minden segítséget nem csupán magánszemélyektől, de cégek, vállalkozások részéről egyaránt.

Célunk nem csupán az, hogy állatkerti tevékenységünkkel közelebb hozzuk a természetet, az állatokat az emberekhez, de különösen fontosnak tartjuk a környezetvédelemmel kapcsolatos edukációt, a gyerekek, fiatalok környezeti felelősségvállalásra, a környezet ismeretére, védelmére, szeretetére való nevelését, hiszen a fenntartható fejlődés egyik kulcsa, ha hatékony szimbiózisban tudunk élni egymás mellett, tiszteletben tartva a bolygó minden lakóját.

Küldetésünk emellett az, hogy minden olyan állat segítségben részesülhessen, aki valamilyen ok miatt otthon nélkül maradt, bajba került, illetve veszélyeztetett fajként esetében különösen fontos a fajtamentési célok szem előtt tartása. Lakóink között szép számmal találhatóak olyan egyedek, akik egy mentési program keretében kerültek hozzánk, Állatkertünkben találhattak nyugodt, befogadó, szeretetteli környezetre.

Ha szívesen kapcsolódna céljaink megvalósításához, azt elsősorban két formában teheti meg:

A hozzánk érkező segítséget médiafelület biztosításával, a támogató vállalkozás közösségi felületeinket való promóciójával, valamint az Állatkertben kihelyezett támogatói táblákkal háláljuk meg.

Kérjük, ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal az info@mecskezoo.hu email címen.


Támogatását előre is köszönjük!