MOBIL ZOO

Az állatkert egy különleges világ, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt közelebb kerülhetnek a természeti értékekhez, bővíthetik az állatvilággal kapcsolatos ismereteiket és mindeközben jól érezhetik magukat.

Lehetnek azonban olyan esetek, amikor nem lehetséges egy állatkerti látogatás vagy sokkal hatékonyabban tudja a fenti célokat szolgálni, ha az állatok mennek az emberekhez.

Állatkertünk elkötelezett az oktatási, ismeretbővítési programok megvalósítása tekintetében, így szívesen vállal részvételt olyan projektekben, eseményeken, ahol a fent említett célok vannak a főszerepben, hozzájárulva ahhoz, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek az egzotikus állatokkal, az állatkerti tevékenységekkel, illetve egyéb ismeretekkel gazdagodjanak a környezet- és állatvédelem témakörében.

Amennyiben úgy érzi segíthetnénk céljai megvalósulását UtaZOO Állatkert programunkkal és van lehetőség az állatkerti kitelepülés megvalósítására, keressen minket bizalommal az info@mecskezoo.hu email címen a részletek egyeztetése érdekében.ÁRAK MOBIL ZOO

ÓRÁNKÉNT

A születésnapi party-k és az iskolai óralátogatások csoportonként körülbelül 1 órát vesznek igénybe. Egyéb rendezvények esetén hosszabb helyszíni látogatás is lehetséges.

25 000 HUF

EGÉSZ NAPOS RENDEZVÉNYEK

Egész napos rendezvények esetén bővebb szolgáltatási csomagot (több kiegészítő és állatfajta) biztosítunk.

Minimum 3 órás időtartam esetén

79 000 HUF

KISZÁLLÁSI DÍJ/KM

Az első 30 km ingyenes, ezen felül plusz díjat számítunk fel.

100 HUF

A szolgáltatás tartalma:

  • Kiszállás a rendezvény helyszínére (max. 30km)
  • Különféle oktatási anyagok biztosítása
  • 5-7 különböző állatfaj (hüllők, ízeltlábúak, emlősök és/vagy madarak) megjelenítése
  • Képzett állatkerti gondozók válaszolnak minden kérdésre