MÁJUSI PROGRAMESŐ

2024.05.03

Színesen és vidáman kezdődött a május a Mecske Zoo-ban. Köszönjük Nektek, hogy láthattuk a sok vidám arcot, hallhattuk a sok önfeledt nevetést és részesei lehettünk, ahogy a legkisebbek boldogan ismerkedtek lakóinkkal, trambulinoztak, célba dobáltak és az arcfestés után mint kis rókák, cicák és más kedves állatok sétáltak tovább.

Ezt a lendületet kihasználva és az ünnepi hangulatot magunkban megőrizve megyünk tovább májusban számos érdekes programmal.

Május 5.-én Anyák Napja alkalmából mi is kis ajándékkal köszöntjük belépéskor az édesanyákat, anyákat, akik ezen a napon ingyenesen látogathatják az Állatkertet.

Május 18-20.-ig egy izgalmas Pünkösdi Hétvégére várunk minden érdeklődőt, számos érdekes programmal és igazi pünkösdi hangulattal várunk Titeket.

Május 25.-én és 26.-án pedig a gyermekeké a főszerep, egy varázslatos Gyereknapi Hétvégére készülhetnek a Mecske Zoo-ba látogató kicsik és nagyok.

A programok mellett nagy bejelentésekkel készülünk Nektek ebben a hónapban, új szolgáltatásokkal, talán új lakókkal is megismerkedhettek hamarosan.

Tartsatok velünk májusban is!